"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, May 27, 2011

Kalau Datang Sini.. Mesti Tak Miss Punyalah..


Mana ni? Jusco Taman Universiti la..


Kalau singgah lah kat JJTU ni.. mesti takkan pulang tanpa beli ini..





Papparoti






Ni gambar si montel bersandar kat seat belakang..makan papparoti


Kami bertiga jek kan..kalau beli paparoti mesti beli a least 4 biji. Kalau beli 3 biji jek..nanti abah & Tina akan berebut..Mama jek..makan sebiji pun tak leh habis..


Percayakah anda..Tina boleh makan habis sebiji papparoti sekali hadap jek..huhu..patut la dia montel kan..

4 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam pagi jumaat mama tina..
wah!!!!!!!!!!

bestnya layan paparoti..., pasti enak rasanya..
ayu kan, pernah 1 kali ke sana.. hehehe..
itupun sebab pi majlis kawin saudara belakang, jusco taman U

dieya said...

kat kl ada rotiboy.. katjb ada bapaknya pulak yek :-D

Sha@Mama Tina said...

salam ayu.. huhu Tina ni memang sukakan paparoti ni ayu..masuk2 JJ tmn u jek dia dah tunjuk dulu..

Sha@Mama Tina said...

Camner rupa rotiboy tu agaknya ek..? Lagi comel dari paparoti la kot kan..dah nama pun boy..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...