"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, May 18, 2011

KeLaut La..

Nak bagitau nih..

lately ni mood nak berblogging agak kesana kemari

Otak macam penat

badan macam selalu keletihan

mungkin sebab tina tak berapa nak sihat

dia dah 2 minggu batuk selsema + alahan

cuaca memburukkan keadaan dia


Mama pun entah kenapa la..

bukak blog tiap2 hari tapi takde hati nak buat post baru

walhal gambar berlambak2 lom masuk post

haih..pehal la ni..



Mama pun sebenarnya rindu kat mak abah mama la..

itu sebenarnya

buat apa pun takde semangat



Korang..

kalau mama ada hati nanti mama buat post baru ek




Dua insan tersayang mama..sayang abah..sayang kakak.. :)

1 comment:

mrsdjones said...

Tina dah tembam la! gebunya dia suka tgk hehe.. dia rajin makan ek Sha. Apa rahsianya? Anak dara den nak masuk 3 thn kurus je ha. Risau juga. Makan ikut mood dia, kadang sikit sgt kadang2 ok :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...