"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, May 9, 2011

Mama Menang GA RedJambu.. Alhamdulillah

Bulan lepas mama ada wat post tentang GA nih..

kat SINI

Dan hari ini mama tengok kat wall RedJambu..dah announce pemenang GA

Alhamdulillah..nama mama salah seorang darinya

N3 announce pemenang tu di SINI



Terima kasih sangat kepada kawan-kawan yang undi. Yang terpaksa undi pun terima kasih banyak ye.. sayang korang semua..

Memang teringin sangat nak salah satu hadiah GA tu.. dengan bantuan undi korang2 semua mama berjaya dapatkan satu..wallah.. seronoknya..

Mama dah emailkan details tadi..sok hadiah sampai mama wat post lagi ek..


Dan kepada yang belum tengok2 lagi RedJambu ni jual apa..korang gi lawat blog tu..tak pun korang taip jek "Redjambu" kat FB..mesti jumpa punya..korang mesti teruja punyalah tengok barang2 dia..!!

Terima kasih Siti & Redjambu!!!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...