"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, June 17, 2011

Cuti- Cuti Malaysia Part 2 - Bermalam Di Palace Of The Golden Horses

Bilik : Minister Suits

Bilik ni harga biasanya adalah RM1000.00++ satu malam..kalau tak dek kerana org manyaport..takdenya la nak datang mama kemari..huhu banyak leh buat menda lain selain tido sini weh..




Abah posing2 dulu ha.. almaklumlah..1st time jejak kaki dalam hotel 6 star kat KL kan.. teruja seh kami.. :)







Jom!








Sampai Bilik dah... :)


wah..wah.. senangnya hati nampak..












Mama & abah..couple of the year okeh!










pemandangan pagi hari yang hening




pemandangan malam yang memukau



bilik mandi kecil dlm bilik mandi beso



ada ini jugak..







ni kat pintu depan



ni kat sebelah belakang..nak gi pool








ada banyak dinding penuh dengan gambar-gambar org2 ternama yg menginap disini..nampak tu..



abah with the montel girl hihi




Ni kat pool..tak leh nak publish banyak gambar coz guyz sekelian mandi kene pakai seluar pendek jek la..





we've been here okeh..






Begitulah..pengalaman menarik percutian kali ini. Hmm..POTGH ni memang besh la..staff2 dia friendly walaupun bukan bangsa kita. sangat polite.. even mamat yang jaga tempat bayar parking.

cuma kami tak makan disini la weh..mahal amek!.. kakak ipar mama kata..breakfast jek menjangkau RM60++.. hotel 6 star la katakan u all..

Persekitaran nyaman & redup.. thumbs up!

4 comments:

Lelord said...

whoaaa best2...eh bape berat tina skang hha

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhhhhhhh..beshnye ada org sponsor overnite kat sana..bertuahnya badan..kite ni ntah bile nk merasa tido kat hotel 6 star gamaknye..huhuhu

Sha@Mama Tina said...

Lelord - last kat hotel ni aku timbang, berat Tina hampir 20kg..tp ni dia dah alergi sebulan lebih..turun sket dah kot..

Sha@Mama Tina said...

Mamazarazareef - Huhu..nasib badan Lily..kot tak sampai tua la tak merasa kot. sib baik ada org baik hati kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...