"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, June 6, 2011

Cuti-Cuti Mesia Part 1 >>>> i-city shah alam Part 1

Kami ke i-city selasa lepas..sampai lebih kurang kul 2. Terus masuk snow walk melayan anak2 sekelian.

Charge tak mahal..Dewasa RM15, Kanak-kanak RM10 tapi ini under promotion sebab start 1st of Jun charge dewasa RM25, Kanak-kanak RM20

Sedikit info untuk yang bercadang nak pergi

Sila la bawak snow cap & sarung tangan jika ada. Kalau takde takpe jgn risau sbb ada jual. Jacket provided. Bawak stokin lebih pun takpe especially utk anak2 kecil..

Yang bestnya..kat i-city ni korang boleh masuk kuo seberapa kali korang suka. Kalau sejuk sgt korang kou la..kang dah panas masuk la semula. Tak kisah selagi cop kat tgn korang tak hilang

Kami masuk 2 kali jek sebab 2nd time masuk..after about 30 minute camtu Tina takmo jalan dah..mintak dukung sebab kaki dia dah sakit kesejukan..

But ianya pengalaman yang sangat best especially kalau korang dah pernah masuk snow walk genting..totally different.. space lagi beso sket..ada slide2 bagai. Tapi kami tak naik. Tina takut. Cuma biarkan anak2 bujang2 sekelian naik jek

K la..layan gambo ek..biar gambar bercerita.. :)
































4 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhhh..gi i-city ke..dh dekat sgt ngan umah kite tuh..hehe..tp dekat2 pon, kitorng tk pernah lagi terjah snow walk tuh..=p

nway, tina nmpak seronok sgt kat sane..pakai baju mcm tuh dh nmpak ck kat obesea plak..hihi

Mamamya said...

sepatutnya aku pegi minggu lps tp x jadi...huhuhuuuu....insya'allah di tunda sehingga lps raya nnti...;)

Sha@Mama Tina said...

Lily - huhu..teringat nak call Lily tau tp ms tu ari bekerja so pendamkan jek la hasrat murni tu..

hehe..si minah ni mmg dah mcm kat o/sea. Siap snow cap & gloves bagai..rilex jek dia masuk lelama pun..kami ni yang nak beku rasanya.. :)

Sha@Mama Tina said...

Mamamya - takpe is..ms tu firas dah jalan pun agaknya..baru la syok masuk sana.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...