"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, June 19, 2011

Lauk Favourite Terbaru Tina : Kentang Sambal & Ayam Goreng

Rasanya dah few weeks jugak dah asyik la buat kentang masak sambal & goreng ayam jek. Tiap2 hari Tina request..

Bila ubah pada sup kentang..tak mo pulak dia. Makan sikit jek..

Ayam goreng jek dia tak kisah. Janji ayam goreng. Goreng rempah ke..goreng kunyit ke..goreng KFC ke.. janji goreng..

Dan dia ada sayur kegemaran jugak sekarang nih.. bendi potong nipis..pastu tumis..

Ntah la..tekak budak demam kan..ikutkan jek la. Janji dia nak makan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...