"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 18, 2011

Popeye VS KFC

Korang pernah makan kat POPEYE? Kat JB tak de popeye nih. Kat mid valley kami jumpa. Days before kitaoarg terjumpa popeye nih, kakak ipar mama ada citer. Katanya popeye nih ala2 KFC jugak..kiranya kalau korang buhsan makan KFC..popeye nih alternatifnya la gitu.

Alang-alang terjumpa..kami try la sebab kebetulan anak2 sekelian dah mengaruk2 kelaparan..huhu



























Nampak tangan montel tu tak? Ha..tangan sape lagi kalau bukan tangan Tina kan.. tak sabo betul dia.

Okeh..popeye nih punya ayam pun besh..memang ala2 KFC cuma rasa lain sket..rempah ratus tak sama la kot.

Mashed potato dia sedap.. gravy dia lain sangat but very tasty la..anak2 pun suka. Berebut-rebut masing2

KFC punya sayur kobis & carrot tu nama pe? ala lupa plak.. tapi kat popeye nih sayur tu lain rupa..tak sempat nak snap la korang. Sampai jek tangan2 montel dah menyambar..huhu

Kami cuba jugak hidangan nasi.. tapi bagi mama ok la..biasa2 jek..

Sesekali tukar selera besh gak..asyik makan KFC jek kan.. apa kata kalau korang jumpa POPEYE nih..korang cuba plak.. :)

1 comment:

dieya said...

suka gak popeye, pasal dia bleh campur ayam + udang + ikan. and mash potato dia mmg sedap. tapi rempah dia tak cukup spicy laa. dah terbiasa mkn kfc hot n spicy, mcD pun ayam goreng spicy.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...