"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, July 22, 2011

JUNGONG White Foot Detox.. Stok Da Sampai..



Okeh.. pagi ni stok JUNGONG white foot detox dah pun sampai.. sesiapa yang nak cuba boleh la contact mama ek.. pack 10 pcs each..

Bagi yang nak mencuba 1st time..10 pcs ni cukup.. mama jual murah2 jek dari harga pasaran yang biasa.. :)

Jom sebar2 kan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...