"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, July 8, 2011

Memanah, Dipanah, terpanah... Apa Citer Ni?

Ini cerita aktiviti last weekend kami sekeluarga bersama kakak ipar mama & anak-anaknya. Kami jalan-jalan ke Danga City Mall. Saja sebenarnya. Lom pernah ke sini sebelum ni.

Naik tingkat paling atas.. nampak tempat archery nih.. apalagi..pakcik & anak sedara dia pun naik minyak la..nak cuba..








kawasan memanah ni..saja je amik gambo abg yg hensem tu..hihi




Jom tengok gambar hero Malaya mama mencuba sukan archery.. hihi..






Ni mama yang suh posing nih. Kot tak..dia asyik pandang depan sana jek..khusyuk betul







Kakak ipar mama pun mencuba.. sama naik la adik beradik nih..hihi








Ini result baord abah ~close up sket~..hmm..not bad kan bagi first timer







Kakak ipar mama dengan result board dia..okey lah tu..cayalah kak.. :)



Kami ada plan lagi besar sket lepas ni. Berhajat nak main bowling pulak beramai2. Tapi masih belum diperbincangkan lagi. Mama teringin sangat nak main bowling.. memang belum pernah seumur hidup pegang bola bowling pun..hihihi..apara.. :)

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

mama tak memanah pulak???

Sha@Mama Tina said...

huhu..tak kuat nak tarik bow..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...