"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, September 24, 2011

Koleksi FM Mama..

( 1)

FM upin tu special sket sebab lama cari tapi susah nak jumpa.. yang lain tu FM jugak tapi lebih kepada Tina punya alat bantu mengajar..gitu weh..





( 2 )

Yang ini koleksi haiwan2 peliharaan.. bali dia mesti la kat zoo kan. Zoo mana? Zoo Taiping.. haiwan2 ni boleh gerak2..goyang2 kalau kita buka pintu peti ais.. hihi





( 3 )

Gambar unta tu FM hadiah dari Lela Lelord aka MamaNajlaa
Yang kecik atas belah kanan tu.. hadiah dari Dieya..FM dari Istanbul
Yang bawah dia pulak FM dari Universal Studios Singapore.. kakak ipar mama bagi





( 4 )

Yang kumpulan FM ni pulak beli kat Bukit merah Laketown.. ada macam2.. so..pilih jek



FM korang banyak tak? Korang suka kumpul FM tak?

Mama baru nak mula mengumpul. So sesiapa nak gi jenjalan.. gi over the sea ke.. bagi la tau..mama nak kirim FM.. ngeeeee...

3 comments:

Lelord said...

aku adasket jek...baru skang hegeh nak kumpul gak

dieya said...

suka fm jugak. ada yg beli sendiri, ada yg org bagi. suka tengok fm warna warni, teringat tempat2 yg dieya pegi.

Mamamya said...

aku pun baru nak mula long...ada la sikit2...tp anak2 selalu buat main...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...