"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, September 12, 2011

Tina Demam

Ni versi update laju2 la ye..

Mama macam takde masa nak update khabar tentang Tina sebab Tina sedang demam, selsema, batuk & alergi. Terbaru.. dia macam suffer sakit tekak ke.. ulser tekak ke.. tak sure lagi.

Korang..doakan si montel kesayangan mama cepat sihat ye korang. Hati sungguh sedih tengok dia kesakitan bila terbatuk2..

Plan nak jumpa paed dia kat puteri esok.. mama akan update kemudian ye..

1 comment:

Mamamya said...

get well soon tina...cuba bagi minum air buah kembang semangkuk+ gula batu long.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...