"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, October 3, 2011

Angry Bird Puzzle




Ha hah.. anak mama dah pandai main puzzle ye.. another milestone reached!. Few month lepas ada gak belikan puzzle yang beso2 tu tapi still tak pandai nak main.. kali ni nampaknya dari pemerhatian mama.. kakak dah pandai pilih & pusing2 kepingan puzzle tu..nak cari angle.. :)

Yang ini puzzle angry bird korang.. nampak je dia la kalau benda2 macam ni..huhu..sib baik tak mahal

Oh ye.. dan kerana puzzle ni jugak la mama & mak mama kene stay up tolong dia siapkan puzzle ni. Dia takmo tido selagi tak siap.. huish..

Anyway..warna-warna angry bird ni memang cantik kan..terang2 belaka..baik utk kesihatan mata!

1 comment:

mummy_ayu said...

POPULAR TUL BURUNG MARAH NIE..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...