"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 4, 2011

BE Paling Lama Ni Rasanya..


Seingat mama.. BE dari Mamil Gold LB ni adalah BE paling lama dok kat dalam blog kami.. dan earning yang dikumpulkan darinya pun mencecah puluh ringgit.. alhamdulillah..

Terima kasih ye Mamil Gold LB sebab sudi bertandang!

Dok la lama lagi pun..takpe..kami suka.. :)

1 comment:

Lily@MamaZaraZareef said...

beshnye ada BE yg dok lama menempel..BE kat blog zara paling banyak pon belas2 ringgit jek..=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...