"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, November 13, 2011

Terjawab Akhirnya : Kenapa susah dapat susu Nespray 3+


Ini lah sebabnya.. nespray 3+ nak tukar packing. Ntah apa benda la.. aritu siap call toll free nestle pun siap tak mengaku yang nak tukar packing. Dok kata raw material tak cukup la ..apa la..

Cakap nak tukar packing baru kan senang.. kita pun faham..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...