"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, December 23, 2011

Dapat Star Letter Lagi :).. Rezeki..

Mama kan aritu dah up status kat FB.. mama dapat star letter lagi untuk parenting circle terbaru. Mama pun buat post aritu yg SCA email mama..kata gambar kami terpilih untuk dimuatkan dalam PC terbaru tu..

So..inilah buktinya..alhamdulillah rezeki..

















Masa SCA call aritu tanya nak hadiah apa..mama tetap pilih hadiah diapers. kenapa? Entahlah ek korang..kat rumah ni dah ada berkotak2 drypantz..semua saiz pun ada. Banyak kotak mama dah jual atau kasi hadiah kat baby sebab Tina pun dah tak pakai kan..

Tapi kenapa masih pilih diapers? Diorang pun pelik sebab Tina dah tak guna diapers lagi..Mama masih berharap yang diapers & drypantz ni mama nak simpan untuk adik Tina.. bila Tina nak ada adik mama pun tak tau..tapi mama sentiasa berharap, berdoa & berusaha..

Semoga tuhan mendengar doa kami.. amin

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...