"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, January 16, 2012

Assembly Pic..

Bagi 1st time mom yang anak dia sekolah tadika.. setiap detik adalah sangat bermakna.. hehe harap korang faham dan maafkanlah mama ek..

Mama zoom & snap gambar Tina kat assembly nuri last week..

Saja nak tunjuk kat korang.. thats my lovely princess.. :D






1 comment:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ooo, the school does provide the kids with school bag, nice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...