"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, January 26, 2012

Nak Colour Colour.. ?

Dia mintak dibelikan kaler pencil. Dulu2 beli kaler pencil yang murah2 jek sebab asyik nak kene bali.. dan asyik gak hilang jek.. huhu.. tau2 dah tinggal beberapa batang jek dah..

Dari last week lagi Tina sibuk request kat kami yang dia nak colour. So masa kat kampung, mama & abah kuar beli barang..kami belikan sekali dia kaler pencil tapi kali ni swan stabilo punya.

Punyalah sukanya dia.. Terus2 jek amik colouring book..

















Tina belum pandai sangat buat colouring. Tapi ini dah improve banyak sangat dah. Sebelum ni dia tak pandai nak gerak2 kan jari & tangan dia kiri kanan atas bawah masa mewarna tapi kali ni dah boleh. Walaupun bila dia buat camtu..ntah mana je pegi kaler dia tu..

Anyway mama rasa ok lah.. kalau tak..nak kaler siput sebesar jari kelingking pun punyalah lama nak bagi kaler tu penuh..huhu..

Good job Tina!

1 comment:

Cho Zila said...

memang seronok tengok anak2 kalau nak melukisker apakerkan... walaupun tak sempurna tapi cukup indah dimata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...