"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 31, 2012

Pagi Ini Senyuman Itu Hadir Lagi.. :)


Ini lah sweet smile yang mama rindu seminggu sebelum cuti CNY.. Pagi yang menyenangkan.. hati pun lapang je hantar dia pegi kindie..


Alhamdulillah Ya Allah..

1 comment:

Sarah's Daddy and Mommy said...

I like the happy mode. This will cheer up everyone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...