"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 17, 2012

Apa Terjadi Kat Kindie Agaknya?

walaupun umurnya baru 4 tahun lebih.. tapi bila dia tiba2 berubah.. tak mau sekolah.. mama tetap risau. Berminggu sebelum masuk sekolah mama dah usaha..start set up minda dia yang sekolah tu best..ada kawan ramai.. boleh belajar..

tiba2 pagi selasa (tadi) nangis ..tak nak sekolah..

Mama nak jumpa principal esok..mama nak tau apa yang berlaku sampai tina jadi macam ni. I need to know..



Thats my lil girl.. tuesday pagi tadi takde senyum yang macam ni lagi.. mendung..sedih je mukanya


2 comments:

Diamilikku said...

hurmmm alesha pun jadi yang sama..rupa2nya ada budak pukul dia kat kindy....student ramai cikgu2 terlepas pandang..balik dia keep on telling everybody ada budak gemuk pukul dia...ingat dia buat cerita rupanya betul bila ada one of opismate su bgtau anak dia benjol dahi sebab ada budak gemuk buat...disebabkan cuti CNY simpan dulu rasa geram nak jumpa cikgu...sepanjang cuti semua tanya dia cakap benda yg sama..kebetulan semalam ada cerita the karate kid kat astro...record bagi alesha tgk..all the way citer tu duk bgtau dia..kakak tgk budak ni..kena buli, kena pukul kena tumbuk..tapi dia kuat..dia lawan balik..sebab dia nak sekolah..last sekali tgk dia menang..dapat piala..so kakak kena kuat mcm tu tau...pagi tadi..bangun ceria nak gi sekolah...nak dijadikan cerita budak gemuk tu ada di depan sekolah..terus dia menyorok..mizan tanya is that the girl yg buat kakak...angguk..terus mizan gi tanya..budak tu ngaku..so mizan panggil suh salam2..pesan jgn buat2 lagi kena kawan baik2...tak taulah mcm mana sha..ptg ni nak tanya dia okay ke tak..hopefully akan terus gi sekolah lepas ni

Sarah's Daddy and Mommy said...

Yea, I think there will be a period of time that kids will sudden change of not going to kindy.

But I guess now Tina ok already rite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...