"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, February 20, 2012

Dekat.. Tapi Tak Pernah Pun Sampai.. Jom Exercise!




Hutan bandar.. dengan rumah tak sampai 10 minit perjalanan.Boleh kan tak pernah pegi langsung. Sampaikan Hutan Bandar tu dirasmikan pun mama boleh tak tau.. orang dok pasir gudang boleh tau.. ntah pape tau..

Jadi jumaat malam tu.. kami dah berjanji dengan tina nak pergi exercise sabtu pagi. Tina kan sejak2 sekolah ni memang bangun pagi.

So.. kul 7 dia dah bangun.. dengan semangatnya nak mandi dan nak gi exercise.. huhu.. Siap2 lebih kurang jek kami pun pegi..

Umang aii.. ramai orang. Parking full house. Sib baik masa kami sampai..ada kete nak kuar.. selamatttt...

Jom layan sket2 gambar.. tak jauh sangat jalan sebab 1st day kan.. tina tak biasa lagi. so kami cuma strolling suku daripada hutan bandar tu jek.. pemanas la katakan..









like this picture sangat2..
























berazam nak pegi lagi every week yang either sabtu ke ahad.. sambil2 jalan2.. hirup udara pagi yang segar.. segarkan minda :)

1 comment:

Sarah's Daddy and Mommy said...

The playground set is huge, I guess Tina surely love the place.

Is always nice to exercise and moreover do it with your family and kids together.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...