"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, February 21, 2012

Drypers Care Pack





Looking for a stylish carry-all to pack your baby’s diapers, clothes, food and other essential stuff? Just buy a Drypers Care Pack (either Drypers Soft NB56 or Drypers Wee Wee Dry 564) and get a FREE caddy bag!

Available only at TESCO and Giant outlets from 23rd February – 11th March 2012.

While stocks last.


Spread the word to your friends and family and grab your FREE caddy bag while stocks last.
*********************************

Jadi apa yang anda tunggu lagi.. segera dapatkan drypers..

Mama dah tak leh nak join dah sebab takde baby yang nak pakai drypers pun.. so mama share la ngan korang2 yang ada baby.. dapatkan caddy bag tu..

2 comments:

YaYaNsMuM said...

Thanks for sharing. Slm perkenalan frm YM

Sha@Mama Tina said...

terima kasih Yayansmum.. salam perkenalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...