"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, February 22, 2012

O la la.. Chenta Baru Saya..

Sebenarnya lama dah jatuh chenta dengan ECO BOTTLE dari Tupperware nih.. cuma waktu tu kewangan agak tak mengizinkan.. huhu.. ngaku siap2 dah nih

Maka.. bila berpeluang jek.. dapat harga offer yang mampu disambar mestilah mama tak lepaskan peluang kan..

Aritu dah beli yang 1Liter tu 2 biji.. haha.. kali ni beli lagi yang kecik sikit.. 500ml pun 2 biji jugak. Bila tengok kaler2 lain.. pun masih teringin menambah koleksi tapi sabo.. sabo.. lain kali ada lagi.. :)

So, dah takde alasan nak bawak air kemana-mana pun. Abah & Tina pun dah pandai dah ..kalau nak kuo jek.. mesti tanya.. tak bawak air masak ke? Yang 1L tu berat sket la kalau isi air penuh.. so boleh bawak yang 500ml tu kalau nak kuo shopping nyopping.. tak yah dah sibuk2 beli air mineral. Bawak air masak dari rumah sendiri lagi selamat.. lagi bersih..


Jom lah.. layan gambo chenta baru mama ni..







kaler kuning & oren tu 1L.. setiap satu





yang ini 500ml setiap satu


Berkenan? ha.. gi beli kat Tupperware.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...