"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, February 16, 2012

Tu Dia!!!






Sebenarnya sejak beberapa lama ni incik nuff macam tak sudi nak singgah sebab salah mama jugak..huhu bila mama tukar layout suka suki.. ruangan incik nuff "terhilang" dan paling syoknya mama tak perasan pun..

Bila check kenapa earning incik nuff tak bergerak2.. barulah mama perasan yang ruangan incik nuff takde kat tempatnya.. hoho thats why dia majuk..

so last week mama dah letak balik elok2 ruangan untuk incik nuff.. dan minggu ni.. incik nuff kembali sudi menari2 di blog mama.. tengkiu..tengkiu.. terharu..

Takde lah banyak tapi cukup la kan.. meriah nampaknya blog mama..teringin nak cashout..tapi nak tunggu lagi banyak.. boleh?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...