"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, March 30, 2012

Cer Korang Tengok ni..

Cer korang tengok lukisan ni baik2..




Ha.. dah tengok kan? Korang rasa Tina ni nak lukis apa sebenarnya. Tak dapat nak tangkap kat otak ..apakah bendanya ini.. kata dia backyardigans..

korang tau ke backyardigans? ..hihihi.. kartun..tak tau gak? gi search kat youtube..

Hai la Tina.. sampai ke sudah mama fikir.. tapi tak dapat gak nak bagi nama kat lukisan nih. Takpelah nak ye.. at least dah ada kemajuan la tu..

at least mama tau dah la.. pergerakan wrist & elbow dah ok sket la.. dah mula nak lembut..Hah.. ada jugak gunanya membeli board nih. tak mahal.. kat kedai RM2 je.. tapi harganya RM8.50

Sejak2 dapat board nih.. macam2 benda dah di contengnya kat sini. Kadang2 siap jerit kat mama..

Tina : "Macam mana nak tulis Jessy (watak koboi pompuan dlm toy story tu)"

Mama: " J dulu.. big j tau, lepas tu small e, lepas tu small s, pas tu small s lagi, pastu small y"

Tina : " Salah la mama.."

Mama : "apa yang salah.. betul la..Jessy"

Tina : "bukan y.. small e"

Mama: "ye ke?"

Hukhuk.. sekali tengok kat buku toy story.. a'ah la korang.. Jesse.. hahaha.. sian ek mama..

Anak..anak..

2 comments:

Lelord said...

hahahaha kadang2 mmg tergelak beso kan tengok perkembangan anak dlm masa yg sama bangga

Cik FaRiZaM said...

tak sabar nk ada sebuah keluarga..suami + anak :)

salam kenal n singgah sini

dr
http://afasz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...