"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, March 21, 2012

Happy Birthday Mama!

Wohoho.. hari ini.. 21 Mac 2012 adalah birthday mama ye.. jadi hari ini nekad untuk buat birthday kek untuk diri sendiri.

Jom tengok hasil dia.. hihi









Dan malam ni tadi kami kuar makan kat Mama Chop papa Grill.. kat taman u jek. Kusmangat ramai orang tapi servis tak lambat. Okeh sangat..







ni Tina punya.. MERRYLAND





Mama punya.. BLACKPEPPER CHICKEN CHOP




Abah punya.. BLACKPEPPER LAMB CHOP..














Bil semua sekali campur air.. tak lepas pun RM50.00 wuhuhu.. ok lah rasa pun not bad. portion pun besar. kenyang la makan..

Pas makan terus balik coz kesiankan Tina yang tak sihat sangat tu.. itu pun jugak sebabnya tak gi makan jauh2.. :D



p/s - perasan tak bintik2 ciken pop Tina tu.. hari ni dah banyak dah keluar.. sian dia.. nnt mama buat entry lain pasal tu ye..

3 comments:

Lelord said...

happy birthday sahabat...kuss semangat si tina

Mamamya said...

hepi besday long....sedap nampak kek cekelat tu..au dah lama x m'baking...mood ke aut...heheheeee...

alalala...tina bamm...bam...geram tgk pipi dia...damya skrg dah kurus sikit...fiqa je masih maintain montal.. :)

moga tina cpt sihat yer...

dieya said...

happy bday k sha!
moga pjg umur, murah rezeki & bahagia selalu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...