"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, March 17, 2012

Mama & Tina VS Homework & Poster Color


Mama ada bgtau yang Tina diberi sebuah buku khas untuk March punya holiday kan. Buku tu bertajuk " Holiday Series"

Buku tu bukannya tebal pun tapi untuk menyiapkan kesemua pagesnya, memerlukan bahan-bahan yang berlainan. daripada kaler pensil, water colour, menampal2 dan buat origami.. semuanya ada.

Buku tu merangkumi semua yang dipelajari sepanjang Januari hingga Mac.. huhuh..

Maka, mama & abah pun awal2 cuti tu dah meronda bookstore, mencari segala bahan yang nak digunakan Tina..

Jom tengok Tina main warna.. hihi..































aktiviti sampingan paling disukai.. main warna2 bot kertas..hihi.. tengok.. comot2 tangan..




Bila kita involve dengan macam2 bahan bantuan mengajar.. anak pun jadi seronok.. fun & learn gitu..

So far alhamdulillah sangat.. Tina senang diajar & senang mengikut. Semoga terus kekal begitu ye nak ye.. Amin.. mama & abah doa & buat yang terbaik untuk kakak.. :D

4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...rajin Tina nie...:)

Sha@Mama Tina said...

hihi..YM.. bukanlah rajin sangat tapi memang nak kene buat. skolah nak start dah next week :D

izan mama mia said...

bestnyer dapat main caler2 kan tina..hehehe

Lelord said...

hehehhee ok la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...