"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, March 11, 2012

Testimoni Dari Tuan Tanah Qees Collection

Mama start makan Catalyst VCO Softgel bulan November 2011. Tak lama lepas diperkenalkan oleh Lela Lelord & makcik abah ..

Then Bulan Decembernya pula mama amik Catalyst Collagen bersama-sama dengan VCO tu. VCO tu makan pagi 2 biji.. collagen tu makan malam..1 sachet..









Catalyst collagen ni sangat sedap. Ia dalam bentuk serbuk berperisa berry. Baunya pun best. Cara makan pun senang jek, tuang la masuk mulut..kemam2 bawah lidah sampai cair.. akhiri dengan minum air suam atau pun jus buah.. senang kan..





Ini Catalyst VCO softgel.. jangan tak tau.. hihi pun telan jek dengan air putih.. senang





Ini gambar testimoni mama bersama AURA PUTERI & AURA PUTERI GOLD, tapi masa ni mama belum makan VCO & collagen lagi..

AP & APG pun mama sangat suka sebab buat kulit nampak semulajadi cerah & membantu mengurangkan masalah2 kulit.. sape2 berkenan nak tau leh tanya dengan mama ye.. hihi




Ini gambar paling baru pada 10 Mac 2012.. selepas 6 bulan bersama AURA PUTERI GOLD, 4 BOTOL CATALYST VCO SOFTGEL, 3 KOTAK CATALYST COLLAGEN & 2 YEARS PLUS COCOA COLLAGEN POWER PLUS..

Masuk angka 30-an ni kene la ambil berat hal2 kesihatan. VCO ni memang untuk overall health & beauty. Kesannya tak de la nampak lepas sebotol makan tapi kesan tu makin la makin ketara jika kita consume berterusan..

Bila orang tanya.. cantiknya kulit.. pakai apa?.. jawapan mama adalah yang kat atas tu. Mungkin ramai akan kata, banyaknya nak kene telan.. patutlah kulit cantik. Hmm.. mama rasa kita berusaha untuk cantik dimata kita sendiri & dimata suami serta anak. Itu lebih penting. Bila suami kata.. "mama cantik kan kakak.." Mama sangat puashati.

Lagipun.. bila usia makin bertambah.. kita kene cuba ubah hidup kearah lebih sihat. Mama tak nafikan mama dolu2 tak pernah pun exercise.. jauh sekali nak jogging ditaman.. tak ada la dalam kamus hidup...

Tapi tahun ini mama & abah bertekad untuk sebolehnya meluangkan masa bawak Tina exercise kat playpark sekurang2nya sekali seminggu. kami berjogging, jalan pantas, melompat2.. sambil berpimpin tangan berbual bila dah penat. Sebelum balik kami bawak Tina main buaian.. main panjat2. Dia sangat happy & menunggu2 setiap sabtu atau ahad untuk aktiviti itu.. :D

Sihat & cantik itu adalah pilihan kita.. jadi terpulanglah pada tafsiran masing2..

Jadi jika ada yang berminat dengan produk2 yang mama amalkan.. boleh contact mama.. hihi nak jugak promo tu.. :D

1 comment:

Lelord said...

pheeweeet cantik bersama2 jom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...