"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, May 15, 2012

Kad Teacher's Day Dari Tina Untuk Teachernya.. :)



Ini tulisan budak montel kesayangan mama untuk teacher dia.. bangga dia boleh menulis semua huruf walaupun baru masuk kindie hampir 5 bulan dan umurnya pun baru 4 tahun 7 bulan je..

Dia excited sangat nak sambut hari guru.. dia tau kene beli hadiah untuk cikgu2 dia.. :)

You did a very good job sayang :)

2 comments:

dieya said...

apa tina beli utk cikgu cikgi?

Sha@Mama Tina said...

aunty dieya.. dia berkenan dengan smiley. dia kata nak bagi smiley kat teacher..dia pilih ..dia nak pegang..dia nak bayar.. semua dia nak buat.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...