"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 12, 2012

Lenanya dia.. :D


Gambar petang semalam. Tina tak berapa nak sihat. sehari sebelum naik sekolah, dia mula selsema. Kene plak sekolah hari pertama after cuti panjang.. penat kot. pas makan, mama kasi ubat selsema & dia tidur

Best giler cium pipi dia yg montel macam pau tu.. :)

2 comments:

Orked said...

tina demam ke? mudah2an cepat sembuh ye..skg mmg musim..lame x jenguk blog mama tina..da besar da tina

prog muten said...

nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...