"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, June 12, 2012

Menu Hari Ini..

Kat dalam kepala dah set up dari malam tadi lagi.. arini nak gi pasar.. cari ikan dan sayur sket. Sangat teringat nak masak lemak cili padi..

Makanya, gi la pasar.. omak aii.. ikan & hasil2 laut sungguh mahal skrg. Jemu makan ayam.. beli la jugak ikan sket..





Jadi.. tadaa.. inilah menu lunch.. :) sorry..ikan dia kat bwh..tertutup bendi saja2..

1 comment:

prog muten said...

nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...