"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 28, 2012

Aidilfitri 2012 - Bahagian 2

Sambung lagi gambo raya disini ye :)


Purple ini tema untuk 2nd day aidilfitri kami









Biru tema 1 syawal untuk seluruh keluarga mertua




Mama bergaya dengan shawl buat pertama kalinya. sejak2 dah lama tak berbawal ni..kekok gitu




Generasi anak2 kecil - Kimi, Tina & adam




Buah hati mama & abah ..sweet berikat rambut bulu2 sedondon




Eh..eh.. nak buat gaya apa la tu?




time salam2.. abah maintain la konon gitu padahal..... hihihi




Tina tunggu giliran salam nenek & mama pulak tengah salam dengan atuk..syahdu korang..




Ini acara wajib jugak nih.. amik gambo ramai2. Tapi tahun ni mama abah & tina tak banyak amik gambo. Lambat sangat nak tunggu turn, kami dah ke dapo dulu.. hukhuk

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...