"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, August 30, 2012

Harmony Day Tina

Hari ni Tina ada harmony day kat sekolah. Kira mcm eve merdeka celebration la gitu kot. Semua kene pakai tradisional costume.. comel2 tau.. yg pakai baju kebaya.. cheongsam.. alahai.. :)









Gambar2 ni masa mama jemput dia tadi.. Comel sangat.. pot pet mulut cerita mcm mcm.. :)
Bila tanya makan apa tadi?
Jawabnya, makan? ada banyak2 makan mama..

Bila tanya ada buat apa tadi?
jawabnya, nyanyi2, tengok kawan2.. Hani pun ada mama.. (hani tu best friend dia kat kelas)
hehe anak..anak..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...