"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, September 3, 2012

Funny Doll House Play Set

Benda ni di kenen setiap kali gi pasaraya.. tengok..belek.. selama2 tidak kat rak. Pernah dia mintak tapi rasa mcm dia takkan main lama. So pujuk2 & tak beli..

Tapi sejak2 dia pandai main kitchen set.. fried egg set.. abah lembut hati nak belikan anak dara dia play house :)

Senyum sampai telinga la dia :D sebab dapat apa yang dihajat. Tak sabar2 nak balik main.. Ni beli kat Uda Ocean (kot..lupa nama) yang kat Danga City Mall , harga RM49.90 kot. Hehehe..mama tak tau harga sebab abah yang bayar.. ngeeee..












Ooops!! lupa nak kabo.. mama suruh mak potongkan sket rambut tina. Sebab mama rasa dah panjang sangat. Nak cuci amik masa, nak keringkan amik masa.. sian dia. So mama suh mak potongkan sekadar boleh ikat, kang kalau pendek sangat kembang pulak mcm afro..kihkihkih...

So, hari2 nak cuci pun tak de hal. Sebelum ni 2 hari sekali kene cuci. Almaklum sahajalah namanya pun budak. Berpeluh kuat. Rambut cepat masam..

So skrg ni nak sepit saja pun boleh kalau nak gi skolah.. :) senang sket keje mama.. sebab pagi2 nak ikat rambut saja amik lebih dari 5 minit..huhu.. rambut gulung2 kan..faham2 je la mcm mana nak sikat tak mo bagi dia sakit.. :)

1 comment:

Lelord said...

huhuu set kitchen set najlaa tinggal kat Doha, aku belikan je kat hinode ke hape nama kedai ni rega 5 hengget janji leh main.

balik raya ni cuma bwk menan yg senang je...set doctor dgn set menu kat restoren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...