"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, September 17, 2012

Kunjungan Ke House Of Healin :)

HOUSE OF HEALIN
sape tak tau kan.. kat mana2 bersepah ada. Tapi mama dengan abah ni dah banyak kali pegi.. tak jumpa org jualnya. Kalaulah bernasib baik sgt jumpa org jual.. tanya la apa pun..dia tak tau nak jawab.. yang dia tau tunjuk pamplet je..huh

So, cuti hari malaysia mama, abah dengan Tina blik umah mak mama kat kota tinggi. So kami terpandangkan HOH ni kat bandar kota tinggi. Kami pun masuk utk tanya2..

Wanita yang ada kat dalamnya sangat peramah.. sudi terangkan apa sahaja kita tanya.. sudi berkongsi pengalaman dia menggunakan produk healin. Penerangannya sangat memuaskan hati. Tapi lastnya kami dapat tau yang dia tu dipinjamkan kat situ utk 3 hari je (last tadi la) kerana dia ni jaga HOH yang dekat sening..tak kisahlah janji kami dah dapat tau apa yang kami nak tanya..

Tujuan memang nak beli & inilah kami borong :)





Kami beli GAMOGEN, ZANIPLUS, SYAMPU BABY & dapat minyak kayu putih free





Gamogen dah bertukar packaging. Gamogen baru ada omega..gamogen lama takde. Harga pun beza. Yang lama RM118, kalau yang baru RM126.90. Beli gamogen ni untuk mak & abah makan.. so far diorng memang dah berbotol juga habikan gamogen ni.. sesuai la utk diorang





Zaniplus ni rasa dia lebih kepada rasa oren, tak sehanyir Gamogen dan Zaniplus ni lebih sesuai untuk orang yang alah makanan laut. Jadi abah belikan Zaniplus ni untuk mama & tina cuba.. Thank you abah..Harap2 Tina boleh telan la zaniplus ni..nak sangat alergi dia tu lebih baik dari sebelumnya.. :(





Free minyak kayu putih fr healin..kalau beli harganya RM6.90





Healin punya baby shampoo. Sengaja beli untuk cuba kat tina. Sebab tina kan kulit kepala dia extra sensitif.. shampoo yg dia boleh guna so far cuma sebamed je. Kalaulah dia boleh guna shampoo healin ni tentu bagus.. ada la alternatif nak tukar2.. boring juga pakai cuma sejenis shampoo je.. huhu harganya RM8.90


Produk healin harganya memang mahal sikit tapi kalau ianya berkesan & sesuai dgn tubuh badan & penerimaan badan kita apa salahnya kan.

Diperingatkan.. kesan produk gamat healin ni berbeza2 untuk setiap orang. Cthnya jika anda pengidap asthma, kemungkinan anda akan mendapat serangan asthma yang teruk dipermulaannya.. kata budak yg jaga tu.. "ala2 nak mati juga kak" tapi the following bottlenya tu akan beransur2 rasa lega. Sebab biasanya produk2 supplement ni akan bertindak membongkar dulu semua penyakit anda. ebab tu bila start makan supplement je anda baru perasan anda itu la..ini la..ehhh tak pernah pun??? Haa.. tak pernah sebab anda tak tahu anda ada penyakit. Produk supplement akan bongkar & barulah ia akan rawat perlahan2 tapi mujarab. Kalau anda bukan org yang sabar.. silalah jangan cuba..tapi kalau nak baik.. cubalah :)

Ehh macam promote healin pulak dah. Mama cuma share2 apa yang mama dengar dari penjual yang baik tadi tu.. mungkin ada diantara kita yang nak tau pasal2 healin ni tapi tak berpeluang tau..

Sharing is caring :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...