MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Tomato Cherry - Teruja.. Banyak kali menanam tomato.. Hanya berjaya dapat 3 ke 4 biji buah sahaja.. Tapi kali ini.. uwaaaa... nak senyum! Menunggu bua...
    1 month ago
  • PRIMADONA - PRIMADONA LEADIES SECRET MULTIJUICE Rahsia wanita kini dikongsi bersama.. Penuh khasiat dan diadun dari herba2 dari zaman nenek moyang seperti madu,e...
    3 months ago

Friday, September 28, 2012

Latihan Spelling & Ejaan Untuk Exam

This week dapat list spelling & ejaan untuk exam yang bermula 1st October ni. Maka skrg ni setiap hari mama gigih ajak Tina buat latihan spelling & ejaan supaya dia boleh buat masa exam nnt. Bukannya mudah nak suruh dia ingat 12 words tu, at least bila hari2 buat then dia boleh familiar la sket..tak la blur nanti..

Sian sebenarnya..kecik2 dah ada exam. But thats the way they learn things...jadi semua orang pun hadapi benda sama.. hope she can face it one more time this year


 Ini 6 perkataan untuk ejaan

Ini 6 words for spelling..


So far cuma tinggal few words yang dia kurang yakin. The rest should be ok insya'Allah
And mama ada this weekend untuk revision sket.. wuhuu..




No comments: