"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, September 8, 2012

Menghampiri 5a & 5b

September kini menjelang & teacher Tina jumpa mama mintak belikan buku Peter & Jane ni. Katanya skrg tina sedang baca 4b, sekolah punya. So teacher mintak belikan 5a & 5b. Kata teacher Tina dah fluent baca so nak push dia baca sampai habis 5b

Sebab kata teacher J6 nnt dia boleh start dengan 6a terus... :)
















5a & 5b ni mama tengok tulisannya dah mula banyak & sedang2.

Mama & abah selalu doakan kakak terang hati & rajin belajar. Semoga kakak akan terus maju.. skrg ni dah takmo dipanggil kakak dah.. suh panggil AIN.. huhu

Mama bawak dia gi beli buku ni lepas balik sekolah jumaat lepas. Dia kan suka sangat masuk kedai buku :) . Nasib baik kedai buku ni dekat je.. dekat dengan pasar taman u.. tak yah la cari jauh2 kan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...