"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, December 24, 2012

Misteri Parcel GD Express


Mula-mula pelik bila dapat kad dari GD Express.. sebab mama takde beli apa2 online yang akan dihantar melalui GD.. hmmm... call for 2nd delivery tapi dalam hati masih tertanya2..hihi 

So today, parcel arrived safely :) tengok kotak je dah senyum.. its parcel dari Drypers Malaysia. Hadiah 2nd Parenting circle untuk tahun yang ke-6 kalau tak silap.. 

Tina lah yang paling happy coz ada sticker cantik2 untuk deco bilik. Berkotak2 dah mama & tina dapat hadiah dari drypers ni tau.. since Tina umo 8 bulan more or less..


Hadiah sememangnya menggembirakan kan? hihi.. Tina happy..mama happy

Actually dengan hadiah dari drypers ni bukan sahaja Tina yang merasa pakai. Dengan diaper yang banyak sebelum ni kami dah hadiahkan pula kepada orang lain.. termasuk mereka yang memerlukan. Thats why mama suka hadiah diaper..

Terima kasih 
Drypers Malaysia!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...