"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, December 27, 2012

Test Baju Sekolah .. JA6 Tahun 2013

Sedia maklum kan..sessi persekolahan tahun 2013 bakal bermula dalam beberapa hari sahaja lagi. Maknanya rutin bermula seperti biasa lah.. hantar & jemput Tina balik kindie

Few days lepas mama & abah gi kindie Tina uruskan pembayaran untuk persekolahan. Sekali ambil beg sekolah & set PE attire dia. Tahun ni PE attire warna kuning :) ..huhu.. terang mata mama nak oii..

So bila balik tu lupa nak test. Tadi baru teringat :) nasib baik elok je besarnya. Nampak bulat montel je dia hihi






ssttt... sebelum sekolah bermula ni dah nak kene mental & mind set preparation. Kalau tak nanti susah pula kan. Almaklum cuti lama.. gitu la :)




So sket2 tu dah mula juga balik pegang2 pensil.. menulis.. ingatkan dia semula ABC.. number.. nama dia.. biasalah kan.. 

so far so good je

Nak bangun pagi ni nanti.. dah sedap cuti sekolah bangun lewat..tido lewat...so... hmmmmm... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...