"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 15, 2013

Mengaji..

Tina dah start masuk kelas mengaji sejak hari pertama sekolah 2013.. di Tadika Al-Wafiqah, skudai Indah..


ni gambar bangunannya ye.. kalau ada sesape nak hantar anak gi kelas mengaji.. di tadika ini kelas mengaji disediakan dengan jadual seperti berikut :

Isnin - Jumaat
3.00 petang Hingga 6.45 petang
( anda boleh pilih waktu yang bersesuaian dengan jadual anak.. )

Sabtu
CUTI

Ahad
9.00 pagi Hingga 11 pagi



 Hihi.. montel sungguh bila pakai tudung :)


Start isnin lepas 14 Januari 2013, Tina dah mula masuk ke pelajaran yang ke-2.. mengenal huruf yang bersambung.

A bit hard start sebab bila dah bersambung ni rupa huruf dah lain kan.. so slow sikit disini & mama perlu revise hari-hari. Takpelah.. mama kene lah revise sebab tak mau dia lambat sangat mahir. Menduga kesabaran hokeh ajar mengaji ni.. :)

Hopefully everything be good.. Tina terang hati Insya'Allah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...