"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, March 19, 2013

Monday Blues Semalam..

Semalam hari yang agak memboringkan..  tak tau la apasal..sebab panas ke agaknya. Lepas Tina balik mengaji.. mama call abah suh balik cepat lah kalau takde pape.. anak ajak kuar ke mana2.. boring weh..

So, 1st kami gi minum cendol & makan goreng2 kan taman u.. pastu Tina tak mo balik lagi.. dia nak gi jusco. Sebab panas berdenting petang2 hari.. kami ke jusco sejukkan kepanasan.. 

Tina kalau tak menyinggah MPH memang tak sah.. masuk2 je dia dah hilang kat rak.. aduhai.. tengok2 je.. dah duduk dengan buku dah.. tuu :)




Dia ni memang suka membaca & pantang nampak buku mahupun kedai buku..huhu tak masuk tak sah..



Kadang-kadang terfikir nak buat macam ni kat rumah.. mesti dia suka kan.. tapi laratkah nak menyusun buku setiap hari??? hahaha...

Nantilah.. abah dia berangan nak buatkan mini library untuk kami :)  moga niat murni abah tu dapat ditunaikan nanti ye :)

Saturday, March 9, 2013

Just To Wish...


Selamat berhujung minggu
kalau berjalan-jalan jangan lupa bekal air masak ye.. hari panas sangat sekarang ni.. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...