"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, May 29, 2013

Big Bad Wolf Books Expo di Danga City mall

 Terima kasih kat jiran sebelah rumah yang bagitau pasal BBW ni. Kalau tak..ruginya mama & abah tak tau. Jiran bagitau semalam petang, so abah ajak gi pagi tadi :)

Target kami nak bawak mama & abah's books lover yang sorang ni ha..dari bangun tido sampai dalam kereta ..sampailah kat danga city mall tak henti-henti tanya pasal buku.. addehh..



 Ni gambar sebelum masuk..


entrance..

Didalam expo tu jangan ceritalah.. dengan manusia..dengan buku.. seronok betul berada dalam himpunan buku2 murah :) weee...




Sampai mama dah sakit pinggang berdiri..gilir-gilir dengan abah menunggu tina cari buku. Jadi waktu bergilir-gilir tu kami ambil peluang cari buku kegemaran masing-masing lah kan..

Mama cari buku pasal rose tapi takdelah pulak.. hampa sket disana :( 
tapi takpe.. buku lain ada :)




Okeh.. nak balik dah.. hampir sekotak juga hihi
Berbaloi-baloi sebab rata-rata harga buku memang murah disana. Biasa tengok kat kedai buku memang mimpilah nak dapat harga mcm tu..

Owh.. books lover.. expo ni sampai 2 JUNE 2013..
so.. masih banyak masa nak pegi cari buku-buku korang & buku-buku untuk anak2 jugak..
heaven!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...