"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, May 28, 2013

Family Lunch @ Aroma hijrah..

 Actually ini kisah April aritu..punyalah bersawang..sampai nak end of may baru nak publish hihihi
Kami beramai-ramai naik KL sebab ada sepupu abah punya wedding kat shah alam

Makanya ini cerita waktu nak balik dah..
MIL request nak makan makanan arab tapi nak yang disini.. Aroma Hijrah :)
Korang jangan la tanya ni kat mana..mama tak tau
korang guna gps sure sampai punyalah :)




Us.. ni ada yang takde dalam gambo nih.. :)






Okeh.. and the oshem food is here :)





Sedap sangat-sangat. Tak lah terlalu pure arabic.. ada rasa2 kemelayuannya sket. Sebab tu mama kata lain.. mmg sedaplah :)

Restoran ni punyalah ramai manusia.. huhu..


Tapi alhamdulillah..servis dia ok 
walau customer dia ramai giler
kalau korang nak makan makanan arab.. meh la datang sini..
gerenti puashati punyalah :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...