"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 22, 2013

Hadiah :)

Result exam dah dapat kan.. Makanya semalam kami keluar juga mencari hadiah pilihan hati si montel.. selimut Power Puff Girl katanya.. huhuhu.. bukan senang plak aih..

Sebelum result exam keluar kami dah try jalan-jalan & cari.. Jumpa kat salah satu kedai kat AEON BIG  sutera Mall.. hanya satu set sahaja.. dan harganya Allahuakbar.. terkojut mama ..huhu. Pujuk punya pujuk.. oklah si montel setuju cari lain sebab yang itu kaler pepel jek.. nasib baik la dia tak minat pepel..muahahaha

Semalam kami ke Jusco Bukit Indah.. Jerebunya masih boleh tahan tebal.. tapi orang ramai.Mungkin masing-masing pun boring kot dok umah sepanjang hari kan.. kat TGV lagi la ramai.. bawak anak-anak menonton la tu kot. Aktiviti luar tak digalakkan sangat kan.. sian budak-budak boring

Ok kami jalan cari 4 season.. boleh tak.. tak jumpa okeh. rasanya macam ada.. hmmm ????? 

Sempat lah merewang dalam Toy R us yang baru bukak tu.. sakit pinggang menunggu dia.. mama tunggu depan pintu kedai.. tak leh tahan daa..

Keluar tu kami masuk Jusco.. pusing- pusing area bedding.. nampak cadar angry bird..ppg tak nampak. Jalan singkat..tanya promoter hahaha.. rupanya ada bedding fair kat ground floor. Berkejar turun sebab jam dah dekat pukul 10 malam..

Taraaa... memang ada kat bawah. Ada beberapa kaler.. biru, pink & kuning.. promoter bukak kan yang biru & kuning.. tapi hati dia memang berkenan yang pink :)

Ok lah.. abah bayo..hihi





Senyum sampai telinga. Balik rumah terus suruh salinkan cadar.. tido selena-lena tidak malam tadi :)
Hai la anak :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...