"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 8, 2013

Fruits Today..

Mama tak boleh tengok buah-buahan.. hihi.. sangat suka makan buah..
Masa pregnant qistina dulu tak boleh tak ada buah.. rasa macam ada benda tak lengkap.

Tadi gi pasar.. sudah habis membeli-beli.. hantar barang masuk boot kereta dulu then jalan lagi kat gerai buah pula.. :)

Makanya.. berplastik juga  dijinjing ke kereta..



Ternampak pulasan besar-besar ni.. RM10 untuk 3 kilo.. ok lah tu. Susah tau nak jumpa yang besar-besar macam ni. Picit2 rasa kulit masih keras..ok la tu..

Abah suka pulasan kan kan kan...:)



Pisang & jambu batu ni memang all time fevret.. hihi.. 
Suka pisang yang kecik-kecik macam ni.. comel & senang nak makan. Kalau beli pisang montel kang macam rasa nak potong separuh plak..

Tapi sesekali bila teringin amik juga pisang montel yang sememangnya lawo-lawo kan tengok kulitnya. harganya pun lebih sket arr.. tapi takpe..bukan beli banyak :)

Apa buah-buahan yang korang suka ek?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...