"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, October 25, 2013

Kerana Comment di FB itu..



Niat cuma mencuba..ada rezeki adalah.. takde dah :)
Tapi dah nasib ..rezeki menyebelahi..

Dapat call petang tadi dari Nuri Education Centre
katanya terpilih untuk dapat free ticket menonton movie

Mula-mula ingatkan anak je dapat.. terfikir-fikir la juga.. dia masuk menonton kami nak buat apa?
sekali orang tu kata.. dapat 3 ticket.. untuk qistina & ibu ayah dia sekali
aih.... haha.. dan dan tu juga kata confirm..

Kene gi sana sebelum pukul 6 petang untuk claim ticket.. katanya ada colouring contest sekejap & movie mula pukul 6:30 petang.. katanya lah..

So.. 1st time dapat ticket free
walau hanya cerita kartun..
takpelah..layan saja
:D

Alhamdulillah ..
rezeki hari jumaat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...