"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, October 2, 2013

Meh Ber DWI TONE TWO PIECES SHAWL..

Mulanya memang takde niat nak beli shawl sebab utamanya adalah TAK PANDAI NAK PAKAI..huhu tapi lepas tengok beberapa kali shawl made by kak Fizan WP ni.. terasa mcm teringin plak nak pakai shawl hihihi..

Makanya shawl pun da sampai..
Memang terbaeek lah handmade by her.. sungguh kemas

Mama modelkan untuk dia la ye..hihi ni model sukahati namanya..
shawl ni mama pakai dua2 belah kaler.. korang tengoklah..memang cun..cantik beralun..





Sesiapa berminat bolehlah cari kak Fizan WP kat Face Book. Dia bukan buat shawl saja.. dia buat tudung ala-ala F****da jugak.. yang dipanggil pijalandah..hahahaha

Macam2 dia buat.. crochet pun ada kalau nak tempah..

Eh.. senang korang cari dia ye.. best sangat shawl ni

Thanks kak Fizan WP

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...