"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, October 23, 2013

The 6th Birthday Story..

 Weekend last week dah start mencari barang-barang untuk goodies si sweetheart yang ke 6 tahun.. buat yang simple-simple je untuk dia meraikan dengan kawan-kawan dia di sekolah :)

Buat goodies tak banyak pun. Just 30 pack je. Classmates dia cuma 24 orang sahaja. Class teacher sorang :)

Ini goodies yang mama siapkan isnin pagi



Then selasa pagi..on the birthday date tu mama hantar semuanya ke sekolah & mintak tlong teacher dia snap2kan gambar sket :)

Yang ni gambar pagi.. dirumah..



Then waktu balik sekolah.. mama bluetooth gambar dari teacher kelas dia.. thanks a lot teacher :)

























Teacher siap ada amikkan video tapi tak compatible dengan hp mama kot.. nanti kita tunggu lah teacher bagi video kat FB mama ek.. :)

Then.. waktu balik rumah mama cakap..tunggu abah balik then mama & abah akan bagi birthday present. Dia keep asking mana hadiahnya.. hihihi.. 

Sebaik sahaja abah balik, mama pun keluarkan hadiah :)







Apakah hadiahnya ??




Jangan tanya mama kat mana.. haha mama camerawoman :)

Alhamdulillah selesai sudah majlis disekolah.. dia happy sangat makan kek & bergembira dengan kawan-kawan dia. 

" Masa berlalu tak terasa. Hari ini genap 6 tahun umurnya jam 1.10 tghari nnt. 
 HAPPY BIRTHDAY NUR AIN QISTINA BINTI MOHD NOOR HISHAM.. semoga membesar menjadi anak yang berjaya di dunia & akhirat,jadi saham syurga mama & abah insya Allah. Semoga dijauhkan dari perkara-perkara yang tak elok, dilindungi dari kejahatan manusia & syaitan, diterangkan hati & minda untuk menimba ilmu dunia & akhirat sebanyak mungkin. Sayang kakak sangat-sangat walaupun tak taulah ada rezeki ke tidak nak jadi kakak

We love you.. more than ever you can imagine sayang.. Have a wonderful 6th birthday"

** masihterbayangsakitbersalinitu**

Amin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...