"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, December 21, 2013

Hadiah Dari Jalen Pun Tiba

Ingat lagi kan ..


Dan kemudiannya


Jadi mama tunaikan janji nak buat post ini bila Jalen tunaikan janjinya :)

Hadiah ini sampai selepas waktu sembahyang jumaat, ditengah hujan lebat..


Berkulit tebal & selesa dipegang..
yang mahalnya sebab apa tau..
sebab ada tulisan JALEN kat bawah tu

Terima kasih Jalen..
Nanti anjurkanlah lagi..
boleh take part lagi..
:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...