"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, December 12, 2013

Roti Puri Kota Tinggi


Aduhai korang.. ni cerita last week..cerita masa masih belum keguguran & berpantang tau :)

Ini roti puri. Korang tau kan. 
Mama & abah ada suka roti puri kat satu restoran di kota tinggi ni. Sangat sedap & matching kuah dia memang mabeles

Dah 2 kali makan kat sini. Setiap kali akan order 4 set roti puri tapi order 2 set, 2 set.. so akan dapat yang panas :)

Punyalah excited nak share dengan korang semua roti puri ni, kenyang punya pasal lupa nak snap gambar restoran dia..addehh..

Nanti balik lagi mama share gambar restoran ye..manalah tau sape-sape jalan-jalan kat hometown mama ni..boleh la try :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...