"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, December 31, 2013

Taklimat MUS Sekolah Agama

Dengar taklimat lagi, kali ni sekolah agama punya session. Murid kene dibawa berpakaian sekolah. 

See..our sweetheart.. :)





Posing-posing sebelum pegi.. hihi biasalah tu kan.. ini kenangan tau.. takkan kembali lagi. Jadi kene at least snap2 gambar..

Sampai kat sekolah belum pukul 9..hantar Tina naik ke kelas dia dulu..



Snap jugak gambar sekeping dalam kelas.. buat kenangan. Malu sebenarnya.. kang over plak ustazah tengok kan..hihi

Then bagitau kat Tina..mama dengan abah nak kene dengar taklimat dekat bawah je.. dia agak cuak sebab ada satu boy nangis kat belakang sana huhu.. tapi cepat2 cakap..takmo nangis..mama kat bawah je pun. Kang dah habis taklimat mama amik kakak..

Mama tinggalkan je.. jangan tengok lama sangat.. kompem nangis kang..hihi

Taklimat mula dalam pukul 10. Dalam 11.15 macam tu anak-anak dibawa turun pada ibu bapa masing2. Ada sessi ikrar penyerahan anak ke sekolah.. ha gitu..




Selesai :)
Jom balik..



Esok
 1 Januari 2014 
sekolah akan bermula..
Sebuah perjalanan & pengalaman baru buat mama, abah & Tina juga
Owh 2014 please be nice to us ok :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...